Aanrijding in Moscou

(2008)

Het Moscou wat in deze titel wordt genoemd is het een volkswijk uit Gent. In dit wijkje rijdt Matty met haar auto tegen een vrachtwagen aan. De jonge chauffeur Johnny stapt uit en is in eerste instantie boos op de actie van Matty.  Matty laat zich niet kennen en zet Johnny goed op zijn plaats, waar hij van onder de indruk is. Later als Matty thuis is wordt ze opgebeld door Johnny die zijn excuses aanbiedt van de scheldpartij van die middag, maar Matty accepteert zijn excuses niet. Enkele dagen later staat Johnny plotseling voor de deur van Matty. Hij is in staat om de schade aan de auto van Matty te herstellen. Voor de ogen van de kinderen van Matty slaan de vonken over tussen Matty en Johnny. Als Matty en Johnny na een drankje met elkaar in bed belanden gaat het voor Matty allemaal wat te snel.

Johnny kan er wel aan wennen en doet er alles aan om Matty te zien. Werner is de ex van Matty en die weet haar te vertellen dat Johnny een strafblad heeft, hij heeft zijn ex in elkaar geslagen. Dit jaagt bij Matty de stuipen op het lijf en probeert contact met Johnny te verbreken. Omdat Johnny verliefd is op Matty wil hij vanuit Italië schoenen voor haar kopen. Matty weigert het cadeau en geeft aan dat het maar eenmalig is geweest tussen hun. De volgende dag staat Johnny op de stoep van Matty met nieuwe schoenen.

 

Vind jij dit een leuke film, maar heb je hem al gezien? Ben jij op zoek naar andere leuke films en heb jij hulp nodig? Kijk dan eens verder op onze website, we hebben hier namelijk nog veel meer leuke films die we uitgebreid hebben omschreven. Zo heb je altijd een leuke film om naar te kijken.